БАЛКАН АД

БАЛКАН АД - Mашина за изправяне и рязане на телове, марка VARO, модел TRF-8

 

Завод "Балкан" е създаден през 1963 г. като промишлен комбинат. През 1995 г. е преобразуван в еднолично дружество с ограничена отговорност, а през 1996 г. като акционерно дружество. От 1997 г. "Балкан" е частно акционерно дружество 100 човека персонал. От тях 20 са административен персонал - високо квалифицирани инженери и специалисти.

Дружеството е специализирано в проектиране и производство на метални изделия, търговско обзавеждане и складови съоръжения, мрежести и плътни палети, всякакъв вид тръбни и телени конструкции.

Дружеството е разположено на площ от 22 300 кв. м, от които 16 000 кв. м застроена площ със следните производствени участъци: Разкроечен, Пресов, Електросъпротивително заваряване, Заваръчен, електросъпротивително прахово покритие, Складови площи.

 

Oт МАВВИ ООД фирмата закупува aвтоматична машина за изправяне и рязане на телове, марка VARO, модел TRF-8, при която рязането на тела се осъществява от механична система, задвижвана от сервомотор и скоростна кутия и контролирана от пропорционален клапан. Tелта се изправя чрез въртящо се тяло, задвижвано от електрически мотор, асинхронен двигател и инвертор. 

Mawibg.com използва бисквитки. За да продължите по-нататък, е необходимо Вашето съгласие.