Viet

Компания VIET, основана през далечната 1953 г. от Еторе Вики, но винаги ориентирана към технологиите и иновациите, се фокусира върху производството на машини за обработка на повърхностите. Концентрирана най-вече върху полирането на монтирани компоненти, еволюцията кара компанията да се съсредоточи в областта на мебелната промишленост. Вслушвайки се в нуждите на съвремието, VIET винаги се е отличавала с това да предвижда нуждите дори на най-взискателните клиенти и да диктува новите технологични стандарти, които донесоха иновации в сектора.


През 70-те години компанията се концентрира в производството на машини за калибриране, шлайфане, четкане и полиране на дърво и композитни материали. От 1990 г. VIET се специализира и в производството на сатиниращи машини за метални компоненти и сплави, разширявайки по този начин полето, в което работи.

Многобройните са патентите, които компанията е депозирала. Някои от тях се считат за изключително важни събития, които са в основата на много технологии, използвани дори и днес от VIET и от други компании.

От 2011 г. VIET е марка на групата BIESSE GROUP със седалище в Пезаро, лидер в областта на индустиалната механика. По този начин BIESSE GROUP разширява продуктовата си гама, считайки VIET за водеща марка в своето обширно продуктово и технологично портфолио.

С участието си в BIESSE GROUP марката VIET може да разчита на широка и ефективна дистрибуторска мрежа. Многобройните клонове, представителствата и дистрибуторските агенции в света, за VIET са катализатор за по-ефективно присъствие на компанията на пазара.

Още в тази категория: « Ocean Machinery

Mawibg.com използва бисквитки. За да продължите по-нататък, е необходимо Вашето съгласие.