VARO

Компанията VARO S.R.L. е родена още през далечната 1979 година. Компанията е основана от настоящия главен изпълнителен директор Джузепе Рота, който започва предприемаческа дейност с един съдружник. По онова време се набляга преди всичко на производството на оборудване и аксесоари за обработка на тел и основните клиенти на VARO S.R.L. са компании за производство на телени изделия. През следващите години VARO S.R.L. разработва и произвежда малки прости машини и аксесоари за обработка на тел.

Днес VARO S.R.L. има 50 служители. Компанията е разположена на площ от 6000 кв.м, необходимa за изграждането и тестването на новите машини.

В момента, достигнатото ниво на знания, технологии, високото качество и надеждността на машините са главните фактори, които позволяват на компанията да се конкурира с водещите производители на машини за заваряване и огъване на тел в световен мащаб. Сред клиентите на VARO S.R.L. откриваме най-вече производители на материали в областта на арматурата и обзавеждането, производители на птичи клетки и развъдници, производители на кухненски аксесоари и електроуреди, както и такива на оградни и охранителни мрежи.

Още в тази категория: « Warcom SANGIACOMO PRESSE »

Mawibg.com използва бисквитки. За да продължите по-нататък, е необходимо Вашето съгласие.