Warcom

През 1959 г. Джовани Робаца, още ненавършил двадесет години, произвежда първaтa механична чугунeна гилотина под името на марката "ROMEA". Превръща своята шлосерска работилница в малка занаятчийска фабрика, където започва да произвежда металообработващи машини за листов материал. През 1979 г. Валтер Роберто Робаца, син на Джованни Робаца, създава компания WARCOM S.P.A., започвайки серийно производство на абканти и хидравлични гилотини с ЦПУ.

В момента WARCOM S.P.A. се управлява умело от трето поколение на семейство Робаца, а именно от братята Алберто и Паоло. Фирмата обхваща площ от около 5000 кв.м; има персонал от 40 служители, 2 чуждестранни дъщерни дружества и развита търговска мрежа в цял свят. Днес WARCOM S.P.A. е семейна компания, съхранила дълбоките си корени, но работеща с едни от най-съвременните технологии. Компанията е сред италианските лидери в производството на абканти и гилотини.

За да гарантира стандарта "Made In Italy", всички производствени цикли: от процесите на заваряване и райбероване до боядисването на машините и тестването им, WARCOM S.P.A. съсредоточава изключително в Италия.

След период на вътрешно преструктуриране, с нова корпоративна структура WARCOM S.P.A. e готова за нови предизвикателства на международния пазар с всеотдайност и внимание към нуждите и удовлетвореността на нейните клиенти.

Още в тази категория: « BLM Group VARO »

Mawibg.com използва бисквитки. За да продължите по-нататък, е необходимо Вашето съгласие.