BLM Group

Днес, 50 години след създаването си италианската компания BLM Group е безспорен лидер в обработката на 360° от тръбата - единственият конструктор в света, който предлaгa за тръбите всички възможни технологии и ги интегрира в сложни системи.

BLM GROUP е глобален партньор за целия процес на обработката на тръби: от лазерното и дисковото рязане на тръби, до огъването, оформянето и сертифицирането на машините. На базата на това голямо разнообразие от решения BLM GROUP създава индустриални подразделения, с високо ниво на опит и специфични познания. С над 500 служители и реализирайки над 200 000 000,00 евро оборот годишно, BLM GROUP включва следните дъщерни дружества:

BLM S.P.A. (холдинг): Специализирана в производството на тръбоогъващи и тръбооформящи машини с ЦПУ.

ADIGE S.P.A.: Произвежда системи за лазерно рязане на тръби и машини за дисково рязане на тръби, профилни и плътни. Гамата от машини се допълва от зачистващи машини, системи за калиброване, измиване и събиране.

ADIGE-SYS S.P.A: Специализирана в производството на комбинирани системи за лазерно рязане на листова ламарина и тръби, системи за лазерна обработка на тръби с големи размери и линии за рязане и отстраняване на краищата за тръби и пръти.

Сертификатът EN ISO 9001, който притежават всички членки на BLM GROUP, подсигурява на компанията и преди всичко на нейните клиенти една гаранция за постигне на необходимото качество. Но той също така има и други важни функции: подобряване на производителността и ефективността, рационализиране на методите на производство, системно изследване на силните и слабите страни в производството, проектиране и прилагане на коригиращи действия с цел непрекъснато усъвършенстване.


Каталози


Още в тази категория: Warcom »

Mawibg.com използва бисквитки. За да продължите по-нататък, е необходимо Вашето съгласие.